Antena 3 CNN Actualitate Trei colaboratori OTV îi cer daune de câte 500.000 de euro lui Diaconescu, pentru insulte

Trei colaboratori OTV îi cer daune de câte 500.000 de euro lui Diaconescu, pentru insulte

Trei colaboratori OTV îi cer daune de câte 500.000 de euro lui Diaconescu, pentru insulte
18 Sep 2008   •   21:49

Trei foşti colaboratori OTV susţin că au depus plângeri penale împotriva lui Dan Diaconescu! Cei trei povestesc că au fost calomniaţi şi insultaţi în emisiunile moderate de Dan Diaconescu şi cer acum daune de câte o jumătate de milion de euro fiecare. Mai mult, foştii colaboratori susţin că vor aduce în faţa procurorilor oameni care au plătit mii de euro pentru a apărea în emisiuni, dar pentru care nu au primit niciodată chitanţe.

Ilie Marinescu, Tom Baran şi Lucian Ionescu, trei foşti colaboratori ai postului de televiziune OTV susţin că au depus plângeri penale la Parchetul Judecătoriei sectorului 1 Bucureşti şi reclamaţii la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Astfel, Ilie Marinescu a depus plângere penală, în 5 septembrie, împotriva lui Dan Diaconescu, a lui Stelian Ogică şi a postului OTV, pentru "insultă" şi "calomnie", cerând daune de 500.000 de euro.

Tom Baran, fost colaborator al OTV în perioada 2004 - 2005 şi în 2008, a depus plângere penală împotriva lui Dan Diaconescu, a Magdei Ciumac, invitată a emisiunii "Dan Diaconescu Direct", şi a lui Doru Iuga, angajat al postului.

În acelaşi timp, Lucian Ionescu, care susţine că a colaborat cu OTV în perioada 2001-2002 a făcut plângere penală împotriva postului OTV, a lui Dan Diaconescu şi a lui Stelian Ogică, pentru "jignire", "calomnie" şi "ameninţare cu moartea".

Cei trei foşti colaboratori susţin că au fost martori la nenumărate momente când Dan Diaconescu a cerut bani invitaţilor pentru a apărea în emisiune. Aceştia au prezentat o înregistrare telefonică pentru a demonstra că mama unui băiat bolnav a plătit 2.800 de euro pentru a fi invitată într-una din emisiunile postului.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close