Antena 3 CNN Actualitate Trei anchete au fost deschise în cazul femeii care a murit la Giurgiu, plimbată între spitale

Trei anchete au fost deschise în cazul femeii care a murit la Giurgiu, plimbată între spitale

Trei anchete au fost deschise în cazul femeii care a murit la Giurgiu, plimbată între spitale
10 Ian 2010   •   11:49

Poliţia din Giurgiu, precum şi Direcţia de Sănătate Publică, anchetează cazul femeii de 57 de ani care a murit, după ce a fost plimbată între spitale. Medicii de la Spitalul din Giurgiu spun că au procedat corect, însă familia femeii îi acuză de neglijenţă.

Inspectoratul de Poliţie Giurgiu a cerut efectuarea necropsiei în cazul femeii care a murit în faţa unui cabinet medical. Oamenii legii vor să vadă dacă medicii au procedat corect sau au tratat cazul cu superficialitate.

Femeia de 57 de ani a fost plimbată timp de trei zile între spitale. A ajuns de trei ori la Spitalul Judeţean din Giurgiu. Apoi a fost trimisă la ORL-ist, în două oraşe diferite. Abia după două zile, la o radiografie s-a stabilit că ar avea o problemă la unul dintre plămâni. A fost îndrumată spre pneumolog, care nu se afla la cabinet. Femeia a murit în faţa cabinetului medicului de familie, fără să fie diagnosticată.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, care a început o anchetă internă în acest caz, consideră că medicii unităţii au procedat corect. Modul în care au acţionat medicii este cercetat şi de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu.

Antena 3

×
Subiecte în articol: femeie moarta
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close