Antena 3 CNN Actualitate Traian Băsescu, în traficul bucureştean: Vezi cum a ajuns preşedintele la serviciu (VIDEO)

Traian Băsescu, în traficul bucureştean: Vezi cum a ajuns preşedintele la serviciu (VIDEO)

Traian Băsescu, în traficul bucureştean: Vezi cum a ajuns preşedintele la serviciu (VIDEO)
27 Sep 2010   •   10:22

După ce a renunţat la serviciile Poliţiei şi Jandarmeriei, preşedintele Traian Băsescu a făcut cunoştinţă cu traficul din Capitală. Şeful statului a fost filmat de Antena 3, în timp ce se deplasa la volanul unui Logan către sediul Preşedinţiei.

Vizibil relaxat, Traian Băsescu a schimbat câteva replici cu reporterii, spunând că nu este prima oară când conduce în traficul bucureştean sau când a venit cu autoturuismul personal la Cotroceni.

Traian Băsescu, cu Loganul la Cotroceni:

Maşina preşedintelui a fost însoţită de trei limuzine ale SPP, care au stat în spatele preşedintelui la fiecare semafor. În timp ce staţiona la semafor, preşedintele Traian Băsescu a fost filmat vorbind la telefonul mobil, fără a dispune de un dispozitiv hands-free.

Potrivit lui Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, preşedintele Traian Băsescu nu a încălcat nicio regulă de circulaţie în timpul petrecut în trafic de la locuinţa sa până la Palatul Cotroceni.

Christian Ciocan: Preşedintele nu a încălcat regulile de circulaţie

Preşedintele Traian Băsescu a dat dispoziţie ca efectivele Ministerului Administraţiei şi Internelor să nu mai participe la asigurarea protecţiei sale, începând de vineri, ora 17.00, Decizia a fost luată în contextul participarii unor angajaţi ai ministerului la marşul ilegal de protest de la Palatul Cotroceni.

Serviciile din subordinea MAI implicate în acţiuni de protecţie a preşedintelui sunt Jandarmeria, Poliţia şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, însă toate acestea acţionau sub coordonarea SPP.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Politie SPP trafic
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close