Antena 3 CNN Actualitate Tragedie fără margini. O fetiță a ars de vie, captivă într-o casă în flăcări. ”Când am ajuns, gratiile de la geam deja frigeau!”

Tragedie fără margini. O fetiță a ars de vie, captivă într-o casă în flăcări. ”Când am ajuns, gratiile de la geam deja frigeau!”

o_1ba6t2dm41sl91qhgrkmqbsov78.jpg
Sursa foto: Foto captura Antena 3
02 Mar 2017   •   09:00

O fetiţă de trei ani a murit, după ce casa în care locuia a luat foc. Localnicii au reuşit să-i scoată mama şi pe fratele ei mai mic din flăcări, dar la ea nu au mai putut ajunge din cauza gratiilor de fier de la geamuri. 

Criminaliştii au deschis o anchetă, iar pe fir au intrat şi cei de la Protecţia Copilului. 

Copilul a strigat şi a încercat să se salveze singură până în ultima clipă. Însă uşa de la intrarea în casă era cuprinsă de flăcări, iar geamurile acoperite de gratii. 

”Am încercat să trag de gratiile care erau la geam, dar nu am putut că erau bătute în cuie, prinse bine. Eu când am ajuns aici, l-am găsit pe vecinul Paul. Şi el a ţipat la mine: hai să tragem de gratii. Gratiile deja frigeau. Am încercat, am băgat nişte beţe, nişte leviere. Am început să plângem la un moment dat amândoi acolo”, a spus un vecin.

Un reşou electric ar fi declanşat incendiul. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au alertat întreaga localitate. Din mijlocul vâlvătaiei, vecinii au scos-o pe mamă cu un bebeluş de numai zece luni în braţe. Celălalt copil a rămas însă captiv. 

Cazul a intrat imediat în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Oamenii trebuie să îşi găsească acum şi un adăpost. 

 

×
Subiecte în articol: tragedie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close