Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Bulgaria. În ce stare se află răniții după prima noapte petrecută la Spitalul Floreasca

Tragedia din Bulgaria. În ce stare se află răniții după prima noapte petrecută la Spitalul Floreasca

Românii răniți în tragicul accident din Bulgaria au fost aduși la Spitalul Floreasca din Capitală. Între timp, cei 3 români care și-au pierdut viața sunt în continuare la o morgă din Veliko Tarnovo.

g5y666
Sursa foto: dariknews.bg
de Gabriel Dano    |    07 Aug 2022   •   08:28

"Ieri, cei 5 răniți au fost transportați aici, la Spitalul Floreasca. A fost nevoie de 4 elicoptere pentru a face acest transport, pentru că da, pacienții erau în stare gravă, mulți dintre ei au suferit politraumatism și a fost de nevoie de intervenția medicilor de urgență.

Patru elicoptere SMURD au făcut mai multe transporturi, pentru că, da, unul dintre ele, cel din Capitală, a fost nevoit să facă două transporturi. Primul pacient a fost o femeie, iar cel de-al doilea un bărbat. În acest moment, cei 5 se află în grija medicilor, iar aceștia luptă să le salveze viața. Sunt stabili în ceea ce privește starea lor de sănătate", a transmis reporterul Antena 3 Mara Maer.

Sunt și pacienți care au rămas în Bulgaria, care au parte acolo de îngrijiri medicale din partea medicilor.

Accidentul a avut loc ieri dimineață, în jurul orei 1:30 de minute. Autocarul a lovit o mașină oprită pe partea stânga carosabilului. Se pare că ar fi ratat un viraj, iar în momentul acela a fost aruncat pur și simplu într-un copac. 

Trei români și-au pierdut viața în urma acestui accident deosebit de grav. În ceea ce privește starea pacienților care au reușit să fie salvați, aceștia sunt în stare stabilă.

×
Subiecte în articol: autocar Bulgaria
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close