Antena 3 CNN Actualitate Tragedia din Colectiv continuă. 66 de tineri, internaţi în spitalele din Capitală. 14 sunt în stare gravă

Tragedia din Colectiv continuă. 66 de tineri, internaţi în spitalele din Capitală. 14 sunt în stare gravă

colectiv.jpg
13 Noi 2015   •   08:28

Alţi trei tineri răniţi în incendiul de la Colectiv şi-au pierdut viaţa în cursul zilei de ieri. Bilanţul tragediei a ajuns astfel la 54 de morţi. Doi dintre cei care şi-au pierdut viaţa erau internaţi la Spitalul Floreasca din Capitală, iar al treilea la spitalul Bagdasar-Arseni. Ultimul dintre cei trei avea doar 22 de ani şi era din Galaţi. 66 de tineri sunt internaţi în acest moment în spitalele din Capitală, a anunţat Ministerul Sănătăţii. 14 dintre ei sunt în stare critică şi gravă.

 
La Spitalul Floreasca sunt internaţi trei tineri care sunt în stare gravă şi medicii luptă în continuare să-i stabilizeze. La acest moment nu se pune problema transferului în străinătate pentru niciunul dintre ei. 
 
La spitalul Elias au mai rămas şase răniţi, iar trei dintre ei sunt la Terapie Intensivă. Unul este în continuare în stare gravă şi are nevoie de ventilaţie mecanică. 
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat că în acest moment la spitalul de Arşi sunt 14 pacienţi, iar la Bagdasar-Arseni, au rămas 12. Şi la Grigore Alexandrescu mai sunt internţi 6 adolescenţi, după ce au fost făcute transferurile în străinătate. La Sfântul Ioan sunt 4, la  Spitalul Militar  6, la Spitalul Sfântul Pantelimon 2 şi Muncicipal  8. 
 
Până în prezent 20 de persoane au fost externate pentru că starea lor s-a îmbunătăţit şi aveau arsuri de mai mică amploare.  
 
CÂŢI RĂNIŢI SUNT ÎN SPITALELE DIN BUCUREŞTI
 
-        Spitalul de Urgenţă din Bucureşti - 3 pacienţi 
 
-        Spitalul Elias - 6 pacienţi 
 
-        Spitalul de Arşi -14 pacienţi
 
-        Spitalul Bagdasar Arseni - 12 pacienţi
 
-        Spitalul Grigore Alexandrescu -6 pacienţi
 
-        Spitalul Sfântul Ioan - 4 pacienţi
 
-        Spitalul Militar Central - 6 pacienţi
 
-        Spitalul Sfântul Pantelimon- 2 pacienţi
 
-        Spitalul Universitar- 8 pacienţi
 
-        Spitalul Dimitrie Gerota- 2 pacienţi
 
-        Spitalul Agrippa Ionescu - 2 pacienţi

-        Sptalul CC Iliescu - 1 pacient
 
 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv colectiv
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close