Antena 3 CNN Actualitate Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, blocat complet din cauza unor căderi masive de pietre

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, blocat complet din cauza unor căderi masive de pietre

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, blocat complet din cauza unor căderi masive de pietre
Sursa foto: Foto arhivă Mediafax
12 Iun 2012   •   20:15

Traficul rutier pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu este blocat complet, marţi după-amiază, în apropierea localităţii vâlcene Brezoi, din cauza unor căderi masive de pietre de pe versanţi pe carosabil, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, nu există victime şi maşini avariate în urma incidentului, poliţiştii rutieri luând decizia blocării totale a traficului până la curăţarea şoselei de pietrele căzute de pe versanţi.
   
"În zonă este aşteptat în acest moment un utilaj volă al lucrătorilor de la secţia de drumuri naţionale Vâlcea care va îndepărta pietrele căzute pe carosabil, iar colegii mei au decis întreruperea traficului rutier până când operaţiunea de curăţare a şoselei va fi încheiată şi circulaţia va putea fi reluată în condiţii de siguranţă. Zona unde piatra a căzut de pe versanţi este situaţă la kilometrul 199 plus 500 de metri, la 10 kilometri de oraşul Brezoi, când te deplasezi dinspre Râmnicu Vâlcea. Nu există victime, nu există maşini avariate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea subinspector Alina Teodorescu.
   
Primele date de la faţa locului arată că în zonă a căzut o cantitate mare de piatră, aceasta depăşind în înălţime pe alocuri doi metri.
   
Utilajul drumarilor vâlceni a ajuns la locul unde au căzut pietrele pe carosabil şi a început acţiunea de curăţare a carosabilului.
   
Traficul rutier în zonă este blocat pe ambele sensuri, formându-se coloane de autovehicule de câţiva kilometri.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close