Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar şi rutier în Braşov îngreunate de zăpadă

Traficul feroviar şi rutier în Braşov îngreunate de zăpadă

Traficul feroviar şi rutier în Braşov îngreunate de zăpadă
06 Dec 2007   •   09:27

Din nou probleme în traficul rutier şi feroviar, din cauza căderilor abundente de zăpadă din ultimele zile. Vântul puternic şi căderile de zăpadă din ultimele ore au afectat traficul rutier şi feroviar, în mai multe zone din ţară. Cele mai afectate judeţe sunt Buzău, Galaţi, Braşov şi Vrancea. Porturile Constanţa Sud fluvial şi maritim sunt închise, din cauza furtunii, din acelaşi motiv, fiind restricţionat şi traficul pe Canalul Dunăre-Marea Neagră. În Braşov, traficul pe calea ferată a fost din nou perturbat joi. Un tren a rămas blocat aproape două ore la Timişul de Sus, iar drumul dintre Râşnov şi Poiana Braşov a fost blocat de copacii care au căzut pe carosabil, sub greutatea zăpezii.

Trenul rapid 371 care circulă între Budapesta şi Bucureşti a fost blocat, peste trei ore, în apropierea gării din Predeal, după ce doi copaci au căzut pe linia ferată. Trenul fusese blocat după ce unul dintre arbori căzuse în faţa locomotivei, iar celălalt în spatele garniturii. Lucrătorii CFR au trimis la faţa locului o locomotivă Diesel pentru a tracta trenul. Traficul feroviar între Predeal şi Timişul de Sus a fost reluată şi se desfăşoară în condiţii normale.

Circulaţia trenurilor între Braşov şi Predeal s-a desfăşurat cu mare dificultate şi miercuri, din cauza crengilor sau copacilor căzuţi pe liniile de înaltă tensiune, trenurile înregistrând întârzieri de până la 400 de minute.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close