Antena 3 CNN Actualitate Trafic rutier blocat în Crevedia. Se fac cercetări la locul exploziei

Trafic rutier blocat în Crevedia. Se fac cercetări la locul exploziei

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, în această dimineață, pe DN 1A, în localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, pentru cercetări la locul producerii exploziei stației de GPL.

explozie Crevedia
Trafic rutier blocat în Crevedia. Se fac cercetări la locul exploziei Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    28 Aug 2023   •   08:25

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este în continuare oprită pe ambele sensuri ale DN 1A, în localitatea Crevedia, județul Dâmbovița, pentru efectuarea de către anchetatori a tuturor cercetărilor necesare la fața locului.

Traficul este deviat pe rutele ocolitoare: pe sensul către Ploiești - DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tărtășești, iar pe celălalt sens - DJ 101B Periș – Tâncăbești – DN 1, potrivit Mediafax.

Amintim că două explozii au avut loc sâmbătă la stația GPL din Crevedia. Doi oameni - soț și soție - au murit. În total s-au înregistrat 58 de victime, dintre care 43 sunt angajați ai Ministerului de Interbe - pompieri, polițiști și jandarmi care au acționat la fața locului.

Citește și: "Părinții mei! Ne-ați lăsat singuri!": Mesajul sfâșietor al fiicei celor doi soți care au murit în urma exploziilor de la Crevedia

×
Subiecte în articol: trafic blocat explozia de la Crevedia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close