Antena 3 CNN Actualitate Traficul feroviar a fost oprit în două zone din cauza incendiilor de vegetaţie. Trenurile au întârzieri de zeci de minute

Traficul feroviar a fost oprit în două zone din cauza incendiilor de vegetaţie. Trenurile au întârzieri de zeci de minute

tren calatori gara de nord bucuresti
Tren de călători în Gara de Nord din București. Sursa foto: Facebook/ CFR Călători
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iul 2024   •   20:01

Traficul feroviar a fost oprit, miercuri seară, pe două sectoare din Regionalele Bucureşti şi Craiova, din cauza unor incendii de vegetaţie.

Cinci trenuri au staţionat în gări din aceste zone, ulterior ele fiind reînscrise în circulaţie.

Potrivit Oanei Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA, a fost redeschis traficul feroviar între staţiile Pojogeni - Lunca Budieni, pe ambele fire, cele 3 trenuri oprite temporar - R 2084, R 2085 şi IR 1836 - au fost reînscrise în circulaţie, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri.

„Pompierii au avizat redeschiderea circulaţiei pe raza SRCF Bucureşti, între staţiile Chiajna şi Grădinari, pe ambele fire, între Grădinari si Vadu Lat, doar pe firul I, urmează şi pe firul II, iar de la Vadu Lat la Videle, pe ambele sensuri.

Trafic feroviar oprit temporar

Trenurile R 9005 şi IR 1835, care au staţionat temporar în Vadu Lat, au fost reînscrise în circulaţie, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârzieri cuprinse între 35 şi 64 de minute”, a anunţat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Ea a menţionat că, pe intervalul Pojogeni - Lunca Budieni, pompierii intervin în continuare pentru stingerea unui incendiu din zona staţiei Copăcioasa.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close