Antena 3 CNN Actualitate Top trei cele mai importante cărți de beauty pentru femeia secolului XXI

Top trei cele mai importante cărți de beauty pentru femeia secolului XXI

Multe persoane includ cărțile de beauty în bagajul pentru concediu, dar noi credem că acestea funcționează tot timpul anului. Da, sunt cărți lejere, dar esențiale atâta timp cât pui sănătatea și îngrijirea pe primul loc în viața ta. Ba mai mult, acestea pot să reprezinte un frumos cadou pentru sora sau colega de serviciu, care l-ar primi cu mare încântare de ziua lor. Iar domnii chiar pot să se inspire din articol pentru a face soţiei un cadou elegant şi practic de Ziua Îndrăgostiților.

o_1eu5hanbvfvvpj115fh1mg094tb.jpg
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   10:36

1.Bobbi Brown Makeup Manual - de la începător la avansat

Care fată nu iubește brandul Bobbi Brown? Toată experiența lui Bobby se află în această carte pe care orice iubitoare de skin care și make-up este bine să o includă în colecția sa. Nu este lăsat niciun detaliu la voia întâmplării, asta pentru că din carte înveți explicit de la elementele de bază ale îngrijirii pielii la cum să-ți depistezi corect subtonul pentru un fond de ten potrivit. De asemenea, în carte apar sfaturi prea puțin cunoscute despre rimel, blush sau tușul de ochi. Bobbi privește dincolo de make-up și prezintă capitole informative despre îngrijirea mâinilor și a picioarelor, cât și despre îngrijirea întregului corp. Fiecare capitol are instrucțiuni ample și simple pentru aplicarea corectă a machiajului  Mai mult chiar, există o secțiune specială în carte care prezintă secrete de top ale colegilor de breaslă, cum să înceapă o carieră ca make-up artist și cum să lucreze cu celebrități.

2.Machiajul unei femei încrezătoare - Trish McEvoy

Cele peste 200 de ilustrații color ale cărții sunt absolut încântătoare. Crede-ne când spunem că aceasta va merge perfect pe măsuța de cafea din sufragerie. Trish McEvoy este un make-up artist recunoscut în lumea modei, fiind, de altfel, și un antreprenor de succes. Ea este de părere că femeile puternice pot să facă tot ce își propun, indiferent de mediul de proveniență, de vârstă sau de statut social. Mai mult decât o carte despre îngrijire feminină, este un manifest feminist despre putere, convingeri și încredere în forțele proprii. Trish are un mod unic de a lucra cu clientele, astfel că multe celebrități, dar și femei de pretutindeni s-au orientat către sistemul patentat de aceasta pentru aplicarea machiajului. Și tu poți avea acces la secretele de beauty ale lui Trish prin intermediul acestei cărți care depășește cu mult lecțiile de bază pentru machiaj.

3.Frumusețea clasică - Istoria machiajului

Iubești trecutul și istoria? Dacă adori să descoperi secrete uitate de timp și să înțelegi cum viața socială și politică este strâns legată de modul în care machiajul a evoluat, cartea „Frumusețea Clasică - Istoria machiajului” este esențială pentru tine. Știai, de altfel, că bărbații acum 400 de ani foloseau la fel de mult machiaj ca și femeile?

În acele vremuri masculinitatea unui bărbat era înțeleasă diferit, iar aceștia, crezi sau nu, sunt printre promotorii machiajului. Cartea relatează tendințele istorice în ceea ce privește frumusețea și oferă recenzii istorice amănunțite ale fiecărui deceniu din 1920 până astăzi. Dacă dorești să devii make-up artist, cartea o să-ți ofere inspirație, fiind o lucrare de căpătâi pentru oricine lucrează în domeniul frumuseții.

Sunt foarte multe cărți care merită studiate și cu siguranță o să-ți îmbogățească cultura generală în ceea ce privește frumusețea și îngrijirea. Acestea sunt printre cele mai frumoase și bogate în cunoștințe, de aceea nu trebuie să le ratezi.

Sursă foto: Pexels

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close