Antena 3 CNN Actualitate Tolontan: Dacă Dragnea nu dă înapoi, se va trezi cu jumătate de milion de oameni în stradă

Tolontan: Dacă Dragnea nu dă înapoi, se va trezi cu jumătate de milion de oameni în stradă

o_1b8272s1f18dov6aubb5s1l2a8.jpg
de M.Z.    |    03 Feb 2017   •   16:48

Jurnalistul Cătălin Tolontan atrage atenția că, dacă Liviu Dragnea ”nu dă înapoi” în privința OUG privind modificarea Codurilor penale, se va trezi cu jumătate de milion de oameni în stradă, în week-endul care urmează.

”Șefii PSD nu înțeleg de ce, dacă au dat salarii, oamenii ies în stradă. Ies pentru că oamenii aceștia nu cer nimic personal pentru ei. Cei din piețele României vor doar ca să nu se mai manifeste raportul abuzator – abuzat. Și toate cifrele arată că vor continua să protesteze din ce în ce mai mulți”, a scris Cătălin Tolontan, vineri, pe blog.

”Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu pot fi mândri. Guvernul lor a stabilit deja un superlativ și se îndreaptă spre Cartea Recordurilor democrației românești. În ultimele două decenii și jumătate, nici un cabinet n-a reușit să trezească atît civism exprimat. Manifestații mari au mai fost în România. Dar două zile la rând cu peste 200.000 de oameni în stradă nu s-au mai văzut. De la Revoluția din 1989 și până azi, niciodată nu s-a întîmplat ca atâtea orașe să răspundă unui apel”, a adăugat Tolontan.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close