Antena 3 CNN Actualitate Tolo.ro: Raed Arafat se delimitează de spitale, în cazul ”Colectiv”. Replica tăioasă a fondatorului SMURD: Nu știu pe ce se bazează aceste afirmații

Tolo.ro: Raed Arafat se delimitează de spitale, în cazul ”Colectiv”. Replica tăioasă a fondatorului SMURD: Nu știu pe ce se bazează aceste afirmații

o_1cqi945u09kb1tjn1e0uo929pi8.jpg
24 Oct 2018   •   08:35

Raed Arafat, fondatorul și șeful suprem al ISU, se delimitează clar față de spitale, în lămurirea cazului ”Colectiv”, scrie tolo.ro.

La termenul de luni, 22 octombrie 2018, avocatul ISU cere judecătorilor să constate exact ceea ce Raed Arafat, șeful ISU și al sistemului naționat de urgență, nu a spus niciodată: infecțiile nosocomiale au îmbolnăvit și au omorât oameni!

În procesul ”Colectiv”, ISU București Ilfov a fost chemată în instanță de către DNA, ca parte civilmente responsabilă, și riscă despăgubiri dacă se dovedește că oamenii săi nu și-au făcut treaba când au controlat clubul!

Reacția lui Raed Arafat a venit pe Facebook, fondatorul SMURD spunând că nu știe nimic despre cele scrise și că, mai mult, nu știe nici cine sunt respectivii avocați implicați în proces.

”Am fost surprins sa vad un articol scris de dl Tolontan in care se refera la persoana mea si la anumite aspecte de care nu am cunostinta deloc. Eu nu am dat niciun fel de indicatii avocatilor care sunt implicati in procesul Colectiv si nu stiu pe ce se bazeaza afirmatiile din articolul domnului Tolontan, mai ales ca nici nu stiu cine sunt avocatii din procesul respectiv. Am vrut sa clarific acest aspect si poate asa se sesizeaza domnul Tolontan si corecteaza afirmatiile referitoare la mine!” a scris Raed Arafat pe pagina sa de socializare.

×
Subiecte în articol: colectiv Raed Arafat
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close