Antena 3 CNN Actualitate Tinerii care şi-au omorât prietenul: "era cu faţa în sânge şi voma"

Tinerii care şi-au omorât prietenul: "era cu faţa în sânge şi voma"

Tinerii care şi-au omorât prietenul: "era cu faţa în sânge şi voma"
05 Oct 2007   •   14:42

Cei doi tineri care şi-au omorât prietenul de numai 20 de ani în apartamentul din Calea 13 Septembrie, în care locuia, riscă condamnarea pe viaţă. Tinerii au fost prinşi la mai puţin de 12 ore de la comiterea faptei. Ei aveau de gând să părăsească ţara. Jurnaliştii de la "Gardianul" prezintă câteva din declaraţiile şoc ale celor doi asaisini, care şi-au mărturisit fapta anchetatorilor.

În declaraţia olografă, unul dintre inculpaţi susţine: ?Alin era pe jos, legat de mâini şi de picioare. Era cu faţa în jos, îndreptat către balcon. La un moment dat cred că a amorţit, deoarece a vrut să se întoarcă. Atunci, Marian a început să sară cu picioarele deasupra lui. Din cauza durerii, Alin a început să vomite. L-am lăsat legat, cu faţa în sânge şi voma?.

Cel de al doilea criminal a declarat: ?Recunosc că l-am bătut pe Alin. L-am legat şi l-am ameninţat. Nu am vrut să-l omorâm, iniţial. După ce l-am bătut şi am scotocit prin casă, ne-am gândit ce să facem cu Alin. Dacă-l lăsam în viaţă, ne dădea pe mâna poliţiei. Aşa că singura şansa să nu ne prindă a fost să-l ucidem?.

Cei doi l-au sugrumat cu cablul de la calculator, deoarece cel de la boxe s-a rupt, scriu cei de la "Gardianul". Miza asasinatului a fost jaful. Numai că în tot apartamentul nu se afla decât o singură bancnotă de un leu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close