Antena 3 CNN Actualitate Tiberiu Galamboș, fost instructor la MISA lui Bivolaru, implicat în scandalul de la hipermarket: ”Am primit avertizare de la poliție”

Tiberiu Galamboș, fost instructor la MISA lui Bivolaru, implicat în scandalul de la hipermarket: ”Am primit avertizare de la poliție”

Tiberiu Galamboș este unul dintre protagoniștii scandalului regizat de la hipermarketul din București. Bărbatul se dezice de orice implicare în incident și susține că nu are nicio legătură cu ceea ce s-a petrecut. Mai mult, acesta a declarat că doar a încercat să aplaneze situația.

o_1e8s9sflo15531d89p965cuihub.jpg
21 Mai 2020   •   22:04

”Am cerut ca din conducerea Kaufland să vină cineva să avem o discuție pe tema respectivă. Vrem să vă arătăm și noi legea că hotărârea de guvern nu ne obligă să fim termoscanați la intrarea în magazin.

E abusrd! Pentru ce să iei temperatură? Nu e niciun indiciu că ești bolnav. S-au venit trupe de la pază și ordine, s-au încins discuțiile. A venit un domn mai înalt și a zis că nu dorește să fie termoscanat, au sărit pe el. De acolo a pornit.

Au chemat apoi să vină poliția pentru acel om, apoi i-a luat pe oamenii ăștia S-a format așa un curent de opinie. S-a făcut proces verbal. Am discutat și eu cu poliția. Am primit o avertizare. Am întrebat de ce? Eu am vrut doar să aplanez discuția”, a declarat Tiberiu Galamboș, reprezentantul Asociației Civică Dreptatea. 

Scandal în fața unui hipermarket din Capitală. Bărbat încătușat fiindcă ar fi refuzat să i se ia temperatura

 

Cine e de fapt Tiberiu Galaboș

Tiberiu Galamboș are o asociație pe care o găsim chiar pe site-ul Camerei Deputaților, e vorba despre ONG-ul Asociația Civică Dreptate. 

De asemenea, numele lui este legat de Gregorian Bivolaru și Mișcarea de Integrare Spirituală în Absolut( MISA). Galamboș ar fi fost instructor și cursant MISA, care ar fi organizat chiar Săptămâba Arhanghelilor în 2009. 

Totodată fiica lui Izabella Galamboș fusese colegă de liceu cu Maria Harhata, fata despre care se spusese că a fugit de acasă la MISA.

Ce arată imaginile de pe camerele de supraveghere de la scandalul regizat dintr-un hipermarket bucureștean

 

×
Subiecte în articol: scandal hipermarkt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close