Antena 3 CNN Actualitate Thomas Biagi a pierdut cursa de la Bucureşti

Thomas Biagi a pierdut cursa de la Bucureşti

Thomas Biagi a pierdut cursa de la Bucureşti
20 Mai 2007   •   13:05
UPDATE: Cu 40 de kilograme mai mult pe maşină, campionul Thomas Biagi a tras de Maserati-ul său până la limită. Atât el, cât şi coechipierul s-au luptat cu handicapul acesta, care a tras maşina dincolo de traiectoria ideală, pe carosabilul umed. Chiar şi fără victorie la Bucureşti, Biagi rămâne optimist că va câştiga campionatul mondial FIA GT.

Thomas Biagi, vedeta campionatului de la BUcureşti, în vârstă de 31 de ani, şi-a început cariera cu ani în urmă, la carturi. ?Să trec de cel din faţa mea. Să fiu primul. Să mai câştig o cursă. La nivelul astfaltului, lumea încape în câteva cuvinte?, acestea sunt motivele pentru care Biagi concurează la raliuri. Thomas Biagi e implicat într-o campanie care îşi doreşte să-i încurajeze pe tinerii pasionaţi să înceapă un sport cu motor în conditii de siguranţă. Nu pe stradă.

Dintre toţi cei care au vizitat standul campionului, singurul care nu visează să piloteze asemenea maşini este Piedone. Dintr-un motiv foarte simplu: n-ar încăpea. A venit însă la circuit pentru că îi place competiţia. De orice fel.

Cursa Dacia Logan a avut loc duminică la Bucharest Challenge, iar câştigătorul ei a fost un român. Un alt acccident a avut loc în timpul cursei când un Ford s-a lovit puternic de un parapet, dar şoferul a scăpat cu răni uşoare.

Traian Băsescu a fost prezent la Bucharest Challenge dar a plecat cu un sfert de oră înaintea începerii cursei FIA GT. Acesta a fost însoţit în permanenţă de agenţii SPP care au bruscat jurnaliştii ce încercau să îi ia declaraţii preşedintelui.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close