Antena 3 CNN Actualitate Teza unică, proba la matematică (VEDEŢI SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE)

Teza unică, proba la matematică (VEDEŢI SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE)

Teza unică, proba la matematică <font color=red>(VEDEŢI SUBIECTELE ŞI BAREMUL DE CORECTARE)</font>
16 Mai 2008   •   08:34

Aproape 430.000 de elevi din clasele a 7-a şi a 8-a au participat vineri la ultima probă a tezelor unice - proba la matematică. Aceştia au avut de rezolvat varianta cu numărul 9, extrasă de Comisia naţională de organizare dintre cele zece variante elaborate de Centrul Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar.

Până la ora 11:30, subiectele au fost distribuite către unităţile de învăţământ, iar de la ora 12:00 a început examenul. Durata tezei cu subiect unic a fost de două ore. Elevii care nu au putut participa la această sesiune a tezelor unice din motive bine întemeiate vor putea susţine tezele unice în sesiunea specială, care va începe pe 23 mai.

Tezele unice sunt evaluate în centre speciale. Fiecare lucrare este corectată de doi profesori, alţii decât cei din unităţile de învăţământ de la care provin tezele. Data limită de depunere a contestaţiilor este 29 mai.

Absolvenţii de şcoală generală se vor înscrie în licee sau şcoli de arte şi meserii fără examen, pe baza mediei aritmetice dintre media generală obţinută la tezele cu subiect unic şi media generală de absolvire a claselor 5-8, fiecare având ponderea de 50%.

SUBIECTUL LA MATEMATICĂ ? CLASA A 7-A (pdf)

BAREMUL LA MATEMATICĂ ? CLASA A 7-A (pdf)

SUBIECTUL LA MATEMATICĂ ? CLASA A 8-A (pdf)

BAREMUL LA MATEMATICĂ ? CLASA A 8-A (pdf)

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close