Antena 3 CNN Actualitate Test cu detectorul de minciuni pentru încasarea asigurărilor (VIDEO)

Test cu detectorul de minciuni pentru încasarea asigurărilor (VIDEO)

Test cu detectorul de minciuni pentru încasarea asigurărilor (VIDEO)
29 Sep 2010   •   22:15

Dacă aveţi o maşină care este asigurată CASCO şi, într-un fel sau altul, rămâneţi fără ea, pregătiţi-vă de un... test. Testul poligraf sau detectorul de minciuni, cum este el cunoscut. Firmele de asigurări sunt tot mai suspicioase, din cauza numărului mare de furturi sau distrugeri înscenate, aşa că vor să vadă exact cât de sinceri sunt clienţii. Cei prinşi cu minciuna pierd banii daţi de companii.

De aici porneşte povestea domnului Zaharia. Omul a avut o maşină pe care hoţii au vrut să i-o fure din curte. Nu au reuşit decât să scoată autovehicolul în faţa porţii. Din cauza unui scurt-circuit la firele de la contact, maşina a luat foc.

Cu maşina distrusă în proporţie de 100% şi cu raportul poliţiei care arăta că maşina a fost incendiată, bărbatul şi iubita lui au mers la firma de asigurări. Au avut însă parte de o surpriză. Dacă vroia să îşi recupereze banii din asigurare, proprietarul trebuia să treacă pe la detectorul de minciuni.

În cazul de faţă, păgubitul a trecut testul, aşa că îşi va primi banii. Contractul cu firma de asigurări stipulează destul de clar: în cazul unei pagube totale, firma de asigurări are dreptul să facă toate investigaţiile necesare. Şi au şi motive. Asiguratorii spun că numărul celor care încearcă să îi păcălească este tot mai mare.



Observator


×
Subiecte în articol: asigurare masini test
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close