Antena 3 CNN Actualitate Terasa acţionarului dinamovist Vasile Turcu, demolată din ordinul lui Andrei Chiliman

Terasa acţionarului dinamovist Vasile Turcu, demolată din ordinul lui Andrei Chiliman

Terasa acţionarului dinamovist Vasile Turcu, demolată din ordinul lui Andrei Chiliman
26 Aug 2008   •   12:34

Reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 1, împreună cu cei ai Administraţiei Domeniului Public (ADP), au început, marţi dimineaţă, demolarea unei terase de pe Calea Floreasca. Cel care a dispus desfiinţarea localului este Andrei Chiliman, primarul sectorului 1. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, terasa nu are autorizaţie de construcţie şi se află pe domeniul public, iar patronul, nimeni altul decât acţionarul dinamovist Vasile Turcu, a fost somat, potrivit legii, să treacă la dezafectarea construcţiei.

Intervenţia survine şi sesizărilor primite de la locuitorii din zonă, au precizat reprezentanţii primăriei, care au adăugat că, în locul terasei, va fi amenajat un spaţiu verde. De partea cealaltă, avocatul lui Turcu a declarat că localul are autorizaţie de comercializare pe domeniul public, apreciind că desfiinţarea terasei are la bază motive politice. Totodată, mai mulţi angajaţi ai firmei lui Turcu au venit la localul "Classa di T" şi au cerut să fie lăsaţi să dezafecteze personal patru statui decorative din metal, foarte valoroase după spusele lor.

În plus, Mediafax notează că Primăria Sectorului 1 a cedat rugăminţilor angajaţilor firmei lui Turcu şi a decis ca bunurile ridicate în urma dezafectării să fie duse la un depozit privat din Şoseaua Alexandriei, şi nu la depozitele ADP de sector. Firma va suporta, potrivit primăriei, cheltuielile de dezafectare şi transport.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close