Antena 3 CNN Actualitate Temperaturile scăzute au făcut deja 3 victime

Temperaturile scăzute au făcut deja 3 victime

Temperaturile scăzute au făcut deja 3 victime
06 Noi 2007   •   11:34

3 oameni au murit de frig în noaptea de luni. În Constanţa, un bărbat şi o femeie fără adăpost - două cazuri fără legătură între ele. Iar în Maramureş, în oraşul Baia Mare, un bărbat a fost găsit mort de frig într-un parc. Prima victimă a frigului a fost un bărbat din Neptun, care a murit în noaptea de luni spre marţi. El a fost găsit în baraca în care locuia chiar de soţia sa. După câteva ore, la spitalul judeţean a fost adusă în şoc hipotermic o femeie. Victima prezenta degerături grave. Femeia suferea de bronhopneumonie şi TBC, şansele sale de supravieţuire fiind minime. După 2 ore, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Medicii spun că acesta este doar începutul.

Şi la Baia Mare un bărbat a fost găsit fără suflare de trecători, într-un parc din apropierea gării. Oamenii au anunţat imediat politia.

Ceilalţi nevoiaşi care se adăpostesc în gara din Baia Mare spun că bărbatul nu a fost doar victima frigului ci şi a alcoolului. În noaptea de luni, la Baia Mare s-au înregistrat temperaturi de minus 5 grade Celsius.

VREMEA SE VA MENŢINE EXTREM DE RECE ÎN PERIOADA URMĂTOARE

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close