Antena 3 CNN Actualitate Televizoare de ultimă generaţie! La 49 de lei bucata!

Televizoare de ultimă generaţie! La 49 de lei bucata!

tvvvvvvvv.jpg
de S.T.    |    18 Iun 2014   •   08:12

Televizoare de ultimă generaţie, la 49 de lei bucata! A fost oferta de Paşte a unui magazin online. O ofertă de care clienţii au profitat din plin - unii şi-au cumpărat şi câte 200 de televizoare.

Când au fost informaţi că discountul nu e real, ci doar o eroare de soft, oamenii şi-au angajat avocaţi şi au mers să-şi ceară produsele comandate în instanţă. Iar instanţa le-a dat dreptate. Îşi vor primi televizoarele de 2.500 de lei la oferta unică de 49 de lei! Cât un abonament TV pe o lună !

În două zile cât a durat oferta, aproape o mie de români s-au grăbit să cumpere un televizor la preţul unui abonament tv pe o lună. Iar comanda e comandă, trebuie respectată. Reprezentanţii magazinului online spun că nu este vorba de o ofertă reală. În cazul de faţă e vorba despre o eroare tehnică apărută în afara orelor de program, în perioada sărbatorilor de Paşti, situaţie ce a îngreunat rezolvarea problemei în timp operativ, afirmă reprezentanţii companiei.

Nemulţumiţi de răspuns, zeci de clienţi au dat în judecată magazinul. Iar instanţa le-a dat dreptate în parte. Clienţii au dreptul să primească un televizor la preţul de 49 de lei, indiferent de câte produse au comandat.

Magazinul online a primit aproape o mie de comenzi la oferta de 49 de lei, majoritatea din ele având mai mult de 4 bucăţi pe cerere. Dar au fost cazuri de clienţi care au cumpărat chiar şi 200 de televizoare.

×
Subiecte în articol: televizoare
Cele mai noi știri
Parteneri
x close