Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă la Rahova. Psihologul închisorii, îndrăgostit de un traficant de droguri

Telenovelă la Rahova. Psihologul închisorii, îndrăgostit de un traficant de droguri

Telenovelă la Rahova. Psihologul închisorii, îndrăgostit de un traficant de droguri
09 Sep 2008   •   19:25

Psiholgul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Rahova a trăit o poveste de dragoste cu unul dintre deţinuţii închişi acolo pentru trafic de droguri. Povestea de dragoste s-a transformat însă în altceva când femeia a început să-i procure iubitului de după gratii telefoane mobile. Trebuie precizat că povestea nu a fost confirmată sub forma unui comunicat oficial, însă directorului penitenciarului a recunoscut povestea.

Amorul dintre cei doi a început acum câţiva ani. După ce psihologul s-a îndrăgostit de deţinut, femeia a cedat rugăminţilor lui şi a început să-i procure telefoane mobile cu care acesta, se pare, şi-a controlat şi de după gratii reţeaua de droguri din cauză căreia a fost închis.

Cum în penitenciar nu se pot ascunde multe lucruri n-a trecut mult până când povestea a ajuns la urechile oamenilor infiltraţi printre deţinuţi şi imediat procurorii au început supravegherea celor doi.

Când au avut suficiente probe au vorbit cu femeia care a recunoscut atât legătura cât şi faptul că îi procurora iubitului de după gratii, telefoane mobile. Cum miza a fost nu legătura de amor ci bănuiala că deţinutul se folosea de telefoanele ca să-şi coordoneze dealerii de droguri, a fost organizat un flagrant, iar acesta, spun surse din justiţie, a reuşit iar acum deţinutul poate fi acuzat din nou de trafic de droguri.

Potrivit aceloraşi surse judiciare, psihologul nu riscă penal nimic însă ar putea să fie concediată. Oricum femeia a intrat în concediu medical şi a nu a putut fi contactată. Vom reveni însă cu mai multe amănunte despre această poveste.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close