Antena 3 CNN Actualitate Tatăl fostului premier al României, infectat cu coronavirus! Politicianul a confirmat informația

Tatăl fostului premier al României, infectat cu coronavirus! Politicianul a confirmat informația

Fostul premier, Mihai Tudose, a primit o veste extrem de proastă. Tatăl său în vârstă de 80 de ani, care mai are și alte boli cronice, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Tudose a confirmat informația.

Tatăl fostului premier al României, infectat cu coronavirus! Politicianul a confirmat informația
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    09 Iul 2020   •   10:10

Totul a început când medicul Dorin Giol, de la Serviciul Județean de Ambulanță Brăila, a fost depistat cu coronavirus. Deși asimptomatic, acesta și-a făcut testul după ce a aflat că un pacient de-al său, căruia îi administra tratament la domiciliu, în timpul liber, s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Pacientul nu era altul decât tatăl fostului premier Mihai Tudose. 

Părintele politicianului are și alte boli cronice și poate dezvolta în orice clipă o formă gravă a bolii

”Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta o formă severă a bolii”, precizează o sursă a ziarului Libertatea. 

Acest caz ar putea produce un adevărat focar de coronavirus la Serviciul Județean de Ambulanță Brăila, având în vedere că medicul a avut contact cu colegii până în momentul în care a fost confirmat pozitiv.

Fostul premier a confirmat informația însă nu a dorit să dea mai multe detalii. 

Mihai Tudose  este un politician român, ales deputat de Brăila în Parlamentului României din partea partidului PRO România și a îndeplinit funcția de prim-ministru al României din 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018.

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose tata coronavirus
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close