Antena 3 CNN Actualitate Tatăl bărbatului de 33 de ani care a murit în avion vrea să dea în judecată compania aeriană: A fost resuscitat după zeci de minute

Tatăl bărbatului de 33 de ani care a murit în avion vrea să dea în judecată compania aeriană: A fost resuscitat după zeci de minute

tata barbat mort avion paris cluj
Tatăl bărbatului spune că s-au pierdut zeci de minute până când fiul său a primit primul ajutor | Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    09 Aug 2024   •   16:09

Părinții bărbatului de 33 de ani căruia i s-a făcut rău în avion și a murit, au acuzat vineri compania aeriană că nu a reacționat la timp. Părinții susțin că fiul lor nu a primit un prim-ajutor în primele minute când i s-a făcut rău și că de la fața locului au lipsit și paramedicii.

„Am fost anunțat de fată că avem necaz și ulterior am aflat că au fost probleme mari în avion, în sensul că nu au fost respectate protocoalele de prim ajutor, nu a fost resuscitat în primă fază, nu l-au întins pe jos, decât ulterior, după câteva zeci de minute.

A leșinat pe scaun, și-a turnat apă pe scaun... Câteva minute bune, poate și zeci. Nu au fost anunțate de oameni stewardesele, nu a fost paramedic la fața locului. Aici s-au pierdut câteva minute bune, dar nu s-a acordat primul ajutor în primă fază.

Aceasta acțiune ne mai poate ajuta ca să dăm compania în judecată și cam atât”, a spus tatăl bărbatului care a murit în avion.

Bărbatul avea 33 de ani și venea în țară împreună cu soția pentru a le spune rudelor din Negrești-Oaș, din județul Maramureș, că vor avea un copil.

La scurt timp după ce avionul a decolat din Paris spre Cluj-Napoca, bărbatului i s-a făcut rău. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi avut o criză de epilepsie.

Potrivit informațiilor inițiale, însoțitorii de bord i-au acordat pasagerului primul ajutor și au efectuat manevre de resuscitare. Apoi, aeronava a aterizat de urgență la Frankfurt.

Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close