Antena 3 CNN Actualitate Tatăl unuia dintre tinerii morţi în accidentul de la Şcheia a fost omorât la câteva ore după ce şi-a înmormântat fiul

Tatăl unuia dintre tinerii morţi în accidentul de la Şcheia a fost omorât la câteva ore după ce şi-a înmormântat fiul

Tatăl adolescentului de 15 ani, mort în accidentul de la Şcheia, a fost omorât la câteva ore după ce şi-a înmormântat fiul.

accident scheia iasi
Tatăl unuia dintre tinerii morţi în accidentul de la Şcheia a fost omorât la câteva ore după ce şi-a înmormântat fiul Sursa foto: BZI.ro | Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2023   •   13:08

Bărbatul şi-a condus fiul pe ultimul drum, ieri, iar ulterior a mers în comuna Heleşteni, la nişte rude, acolo unde s-a întâlnit cu un tânăr în vârstă de 18 ani.

Acesta din urmă l-a acuzat pe bărbat că ar fi avut o relaţie cu mama sa, iar la un moment dat a început să îl lovească pe acesta cu pumnii şi cu picioarele.

Citeşte şi: ”Băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera!” Adolescentul care a scăpat cu zile în urma carnagiului de la Șcheia rupe tăcerea

"În fapt, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că în noaptea de 03/04.05.2023, în timp ce persoana vătămată M.I. se afla în vizită la rudele sale din comuna Heleşteni, judeţul Iaşi, suspectul S.S.M. i-a aplicat cu pumnii şi picioarele multiple lovituri în zona capului, provocându-i mai multe leziuni, pe fondul unui conflict spontan generat de o presupusă infidelitate a mamei suspectului", se arată într-un comunicat al anchetatorilor citat de observatornews.ro.

Tatăl băiatului mort în accidentul de la Şcheia a fost găsit plin de sânge, cu numeroase lovituri, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă "Profesor dr. Nicolae Oblu" Iaşi.

Medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, hematom subdural emisferic acut stâng, comă grad IV şi l-au băgat direct în operaţie. După câteva ore însă, inima bărbatului s-a oprit.

Vezi şi: Accidentul în care doi tineri din Iaşi au murit într-o maşină furată a fost filmat de o cameră de supraveghere

×
Subiecte în articol: accident în Iaşi Şcheia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close