Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Robertei, studenta ucisă de Vlad Pascu la 2 Mai, mesaj exclusiv pentru Antena 3 CNN: "Părinții și poliția sunt de vină pentru moartea copiilor noștri"

Tatăl Robertei, studenta ucisă de Vlad Pascu la 2 Mai, mesaj exclusiv pentru Antena 3 CNN: "Părinții și poliția sunt de vină pentru moartea copiilor noștri"

Răzvan Dragomir, tatăl tinerei Roberta, ucisă de șoferul drogat Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai, a oferit un mesaj exclusiv pentru Antena 3 CNN.

tatal roberta accident 2 mai
Tatăl Robertei, studenta ucisă de Vlad Pascu la 2 Mai, mesaj exclusiv pentru Antena 3 CNN: "Părinții și poliția sunt de vină pentru moartea copiilor noștri" Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   19:36

Tatăl Robertei, studenta ucisă de Vlad Pascu, a transmis un mesaj în care spune că singurul lucru pe care îl dorește este să-și recupereze copilul.

El susține că părinții și poliția din zonă poartă o parte din vină pentru moartea copiilor și cere ca cei responsabili să fie trași la răspundere, inclusiv polițiștii care l-au protejat pe agresor.

Mesajul a fost transmis în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

"Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Restul nu mă interesează. Să facă legea ce trebuia să facă demult.

Citește șiDealer-ul de droguri și prietenul lui Vlad Pascu, își amenința și bătea tatăl. Bărbatul a cerut ordin de restricție împotriva propriului fiu

Părinții și poliția din zonă sunt de vină pentru moartea copiilor noștri. Să plătescă și polițiștii care l-au protejat.

Despre protecție nu vorbește nimeni", a spus Răzvan Dragomir, tatăl Robertei.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close