Antena 3 CNN Actualitate Tarom anulează nouă zboruri, iar 11 curse au întârzieri din cauza ceţii

Tarom anulează nouă zboruri, iar 11 curse au întârzieri din cauza ceţii

Tarom anulează nouă zboruri, iar 11 curse au întârzieri din cauza ceţii
Foto: manifestgallery.org
10 Ian 2011   •   20:06

Tarom a anunţat că anulează, luni, nouă curse din Bucureşti către mai multe destinaţii interne şi externe, iar 11 zboruri au întârzieri de 7-8 ore din cauza vizibilităţii reduse cauzate de ceaţă, relatează Mediafax.

Mai precis, luni au fost anulate cursele Tarom din Bucureşti spre Cluj (2), Iaşi, Sibiu, Timişoara, şi zborul Cluj-Viena, precum şi trei curse externe, adică Sibiu-Munchen, Bucureşti-Sofia şi Bucureşti-Belgrad, toate cu retur.

În acelaşi timp, zborurile din Oradea (2), Sibiu, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iaşi, Timişoara şi Satu Mare, care ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, au întârzieri de până la opt ore.

Încă două curse ale companiei, Bucureşti-Iaşi şi Bucureşti-Bari, au întârzieri de până la şapte ore, iar un alt zbor a fost redirecţionat spre aeroportul din Constanţa.

"Cursa Tarom RO156 Tel Aviv-Bucureşti nu a putut ateriza la Bucureşti la ora planificată, 12:40 local, din cauza condiţiilor meteo, a survolat Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi a aterizat în deplină siguranţă pe aeroportul din Constanţa, la ora locală 13:35. După ce condiţiile meteo vor permite aterizarea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pasagerii vor fost transportaţi la destinaţie cu aceeaşi aeronavă Tarom", potrivit unui comunicat al companiei.

Operatorul aerian a anunţat că mai multe curse Tarom pot înregistra modificări în programul de operare, din cauza condiţiilor meteo actuale.

Pasagerii care au pierdut legăturile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularităţi vor fi îndreptaţi către alte zboruri până la destinaţia finală, conform biletelor de avion, care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager, şi vor primi asistenţă pe aeroporturi.

Ceaţa deasă ţine avioanele la sol


×
Subiecte în articol: Tarom zboruri anulate curse avion ceata
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close