Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu n-are baftă la Logan. Una din maşinile din coloana premierului a cedat (VIDEO)

Tăriceanu n-are baftă la Logan. Una din maşinile din coloana premierului a cedat (VIDEO)

Tăriceanu n-are baftă la Logan. Una din maşinile din coloana premierului a cedat (VIDEO)
03 Dec 2008   •   20:56

Premierul Tăriceanu are probleme cu Loganul. SPP-iştii din coloana premierului au stricat Loganul împrumutat de fabrica Dacia, în drum spre viitoarea pistă de testări auto de la Titu.
Premierul a mers la Titu, în Dâmboviţa, la centrul de cercetare al celor de la Renault. Limuzină, cai putere şi un drum fără probleme.
De la sediu a pornit spre viitoarea pistă de testare. Renault i-a pus la dispoziţie un Logan MCV pentru a ajunge pe şantier. Coloana cu antemergător, maşina premierului şi cea cu SPP-işti a mers cam 10 minute pe fosta pistă de avioane din Titu. Maşina în care se aflau cei din garda de corp a premierului a lovit un obstacol pe dedesubt şi şi-a spart radiatorul.
Cele trei Loganuri au mers în regim de off-road însă unul dintre ele a cedat. Coloana s-a oprit, iar premierului nu i-a rămas decât să admire balta de antigel din... noroi.
E drept, Loganul MCV nu e făcut pentru aşa ceva, iar fratele său vitreg, mai mare şi mai forţos, Sandero Stepway, a fost lansat tocmai în Argentina. Nici măcar nu se ştie dacă va ajunge până în Europa.

Observator

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Titu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close