Antena 3 CNN Actualitate Târgu Mureş. O fată de 13 ani a murit şi alţi doi copii au fost grav răniţi într-un incendiu

Târgu Mureş. O fată de 13 ani a murit şi alţi doi copii au fost grav răniţi într-un incendiu

Târgu Mureş. O fată de 13 ani a murit şi alţi doi copii au fost grav răniţi într-un incendiu
Foto: INTACT Images
11 Mar 2012   •   09:30
Update 20:00   Potrivit declaraţiei pompierilor, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric la un frigider. La spital au ajuns patru victime: doi adulţi, care nu au suferit decât o inhalare de fum şi doi copii. Medicii luptă acum pentru salvarea acestora. Cei doi fraţi au fost transferaţi la un spital din Capitală, cu un elicopter al MAI.

Unul dintre copii era echilibrat hemo dinamic, celălalt era în stare gravă şi a fost necesară ventilaţia mecanică pe durata transportului.

Singurul copil al familiei care nu a fost rănit se află acum în grija rudelor.





O fată de 13 ani a murit şi alţi doi copii, de 5 şi 7 ani au suferit arsuri grave pe faţă şi pe mâini după ce casa în care locuiau a luat foc, conform Agerpres.


Un reprezentant al ISU „Horea” Mureş a arătat că incendiul a izbucnit sâmbătă seară, după ora 22:00, la o casă din satul Bord, comuna Cucerdea, după ce familia compusă din doi adulţi şi patru copii s-a culcat.

În primă fază s-a crezut că fetiţa a reuşit să fugă şi să se salveze, dar după ce pompierii au stins incendiul au descoperit-o pe fată decedată.

Vecinii susţins că fratele care a scăpat teafăr a recunoscut că fetiţa a reuşit într-adevăr să iasă, dar s-a întors pentru a se asigura că niciun frate de-al ei nu mai este în casă şi probabil s-a rătăcit din cauza fumului.


'Am găsit un horn neprotejat. În fiecare cameră era câte o sobă fără acumulare de căldură, poate fi jar, dar e posibil să fi fost un scurt circuit electric. Încercăm să ajungem la sursa de aprindere. În bucătărie era improvizată o instalaţie de gătit cu butelie. A fost scoasă şi pericolul îndepărtat', a declarat colonel Radu Vasile de la ISU Mureş.

Intervenţia pompierilor a durat o oră.




×
Subiecte în articol: incendiu copii arsi raniti pompieri interventie fum
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close