Antena 3 CNN Actualitate Tanti Maria din Valea Zălanului, detalii inedite despre prietenia sa cu Regele Charles: "Toată ziua am avut emoţii"

Tanti Maria din Valea Zălanului, detalii inedite despre prietenia sa cu Regele Charles: "Toată ziua am avut emoţii"

Tanti Maria din Valea Zălanului trebăluieşte de zile întregi la surprizele pregătite pentru Regele Charles al III-lea. Se ştiu de ani buni şi de fiecare dată când Charles vine în zonă se întâlnesc şi fac schimb de cadouri şi îmbrăţişări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Iun 2023   •   11:56

Tanti Maria urmează să ajungă în această după-amiază la picnicul oferit de Regele Charles al III-lea. Îi va oferi acestuia şi un cadou deosebit.

"Eu fac din miere și din fructe uscate ceva deosebit", a spus ea la Antena 3 CNN.

"A gustat mierea noastră și de obicei duce şi în Anglia", a dezvăluit doamna Maria.

"Când vine aici, eu ies în fața porții și îi dau câte o buchet de flori (...). De când vine aici și vizitează pe Valea Zălanului totdeauna m-am întâlnit cu el, ne-am îmbrățișat, ne-am pupat", a mai spus tanti Maria, adăugând că există emoţie la fiecare întâlnire cu Regele Charles.

Citeşte şi: Adevărata legătură a Regelui Charles al III-lea cu România | Probe genetice prezentate de specialişti români

Regele Charles al III-lea a ajuns vineri seara la Valea Zălanului. În fața reședinței, mai mulți localnici l-au așteptat cu flori, iar regele a coborât din mașină și s-a îmbrățișat cu ei.

Regele Charles a ajuns cu mașina la casa sa din Valea Zălanului în județul Covasna. El a fost așteptat de mai mulți localnici chiar la poarta proprietății. Regele britanic a mers în mijlocul lor, a strâns mâna cu fiecare din ei și s-a îmbrățișat cu femeile și copiii care i-au oferit flori.

Valea Zălanului este un sat în comuna Malnaș din nordul județului Covasna. Localitatea care are foarte puțini locuitori se află în Munții Baraolt din Transilvania.

Vezi şi: Regele Charles al III-lea, mesaj emoţionant: "Am ajuns să iubesc România. Îi prețuiesc foarte mult pe prietenii mei de aici"

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close