Antena 3 CNN Actualitate Tânărul din Craiova ar fi fost omorât din cauza datoriilor (VIDEO)

Tânărul din Craiova ar fi fost omorât din cauza datoriilor (VIDEO)

Tânărul din Craiova ar fi fost omorât din cauza datoriilor <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Oct 2007   •   22:21

Criminaliştii caută răspunsul asasinării tânărului din Craiova în ultimele sale ore de viaţă. Tânărul găsit tranşat în Caraş ar fi putut fi ucis din cauza unor bani datoraţi pentru o maşină second hand. Anchetatorii au o declaratie că bărbatul fusese bătut de vânzător. Dintr-un salariu de 300 de euro, el îşi permitea patru telefoane mobile şi-o chirie. Ultima dată a fost văzut pe 4 octombrie, la un service auto, vorbind la telefon, încercând să liniştească pe cineva. Nu se ştie unde a încăput pe mâinile călăului său, care l-a ciopârţit şi l-a îngropat sub două poduri în Caraş.

Nimeni, nici prieteni, nici colegi, nici măcar fostele iubite nu pot spune nimic rău despre Leo, victima Măcelarului. Fusese căsătorit şi divorţat de două ori, de aceeaşi femeie. Era în primul an la două facultăţi - sport şi drept. Era şofer la Direcţia de Sport din Craiova, câştiga sub 300 de euro pe lună. Cumva, îşi permitea să plătească o chirie, şi să aibă 4 telefoane mobile. Singurul conflict pe care l-a avut a fost legat de cumpărarea unei maşini la mâna a doua. Leo fusese bătut de fostul proprietar al maşinii. De altfel, se şi judecase cu agresorul. Este singurul conflict cunoscut de familie şi prieteni.

Adunând informaţii despre ultimele ore de viaţă ale lui Leo, criminaliştii încearcă, de fapt, să găsească un fir spre criminal. Miercuri, pe 3 octombrie, tînărul îşi găsise maşina mâzgălită. Joi, pe 4 octombrie, a mers la service cu o maşină de la serviciu, o Nubira albastră. A primit un telefon de la mama lui, i-a promis că o sună înapoi, dar nu a mai făcut-o. În schimb, mecanicul e printre ultimii oameni care l-au văzut în viaţă. Leo a plecat de la service în jurul orei 15. Imediat după aceea, toate telefoanele sale au fost închise.

Se presupune că în Dolj a fost răpit şi ucis, iar cadavrul aruncat intenţionat în Caraş Severin, la 250 de kilometri distanţă, pentru a-i deruta pe anchetatori. Miercuri, trupul tânărului a fost dus acasă, la Craiova. Nu se ştie dacă a fost un singur criminal sau mai mulţi. Dacă a fost un omor la comandă sau cei care aveau o problemă cu Leo au acţionat singuri. Nu se ştie nici mobilul crimei. Deocamdată, anchetatorii au un trup ciopîrţit şi nicio urmă.

SE CAUTĂ MĂCELARUL TÂNĂRULUI DIN CRAIOVA

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close