Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a ucis un taximetrist cu 22 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut faptele și a povestit de unde a pornit totul

Tânărul care a ucis un taximetrist cu 22 de lovituri de cuţit şi-a recunoscut faptele și a povestit de unde a pornit totul

barbatul care a ucis un taximetrist flancat de politisti
Apar noi informaţii despre uciderea şoferului de ridesharing. Surse Antena 3 CNN spun că şoferul şi cel care l-a ucis s-au certat din cauza banilor. FOTO Captură video Antena 3 CNN
de Bogdan Borza    |    10 Oct 2024   •   10:21

Apar noi informaţii despre uciderea şoferului de ridesharing. Surse Antena 3 CNN spun că şoferul şi cel care l-a ucis s-au certat din cauza banilor, așa că bărbatul a schimbat traseul pe drum. Criminalul de 21 de va fi dus in fata judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Tânărul a recunoscut că şi-a ucis cu sânge rece victima pe o stradă din Snagov, apoi i-a ascuns trupul într-o pădure din apropiere şi a incendiat autoturismul bărbatului căruia i-a luat viaţa. 

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, tâlhărie calificată, conducere fără permis şi distrugere prin incendiere.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, victima, bărbatul de 31 de ani, lucra ca sofer angajat al unei flote de ridesharing. În noaptea de marți spre miercuri, acesta a fost solicitat de către tânărul de 21 de ani, pentru o cursă din Ploiești către Bărcănești, unde, potrivit surselor din anchetă, agresorul locuia la concubina lui fără forme legale. Destinația finală ar fi trebuit să fie în Ilfov. Comanda ar fi fost făcută prin telefon, direct către șofer, și nu din aplicație. Doar că, la un moment dat, din motive încă necunoscute, între cei doi ar fi izbucnit un conflict care a degenerat.

Clientul i-ar fi cerut șoferului să oprească pe o stradă din Snagov. Acolo s-au dat jos din autoturism, moment în care agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori. Potrivit unor surse Agerpres, au fost 22 de lovituri de cuțit. Apoi a luat trupul neînsuflețit, pe care l-a abandonat într-o pădure din zonă.

Deși nu avea permis, bărbatul de 21 de ani a mers cu mașina șoferului până în localitatea Bătești, din comuna prahoveană Brazi.  A incendiat autoturismul după care a plecat acasă la concubină, în localitatea Bărcănești.

Înainte să meargă la somn, spun surse din anchetă, i-ar fi povestit iubitei ce făcuse. Localnicii din zonă au văzut flăcările și au sunat la 112. 

×
Subiecte în articol: taximetrist crima Politie Snagov
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close