Antena 3 CNN Actualitate Tânăra împuşcată în cap de prietenul ei, un poliţist din Dâmboviţa, a murit

Tânăra împuşcată în cap de prietenul ei, un poliţist din Dâmboviţa, a murit

Tânăra împuşcată în cap de prietenul ei, un poliţist din Dâmboviţa, a murit
25 Mar 2013   •   18:54

Tânăra împuşcată în cap de prietenul ei, poliţist din Dâmboviţa, a murit. Fata era internată de ieri dimineaţă la Spitalul Floreasca, în comă, dar nu a putut fi operată. După ce a împuşcat-o, poliţistul s-a sinucis.

Tânăra a fost internată duminică dimineaţă în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, fiind adusă de la Spitalul Judeţean din Târgovişte, după ce a fost împuşcată în cap de prietenul ei, poliţist în Dâmboviţa.
  
Directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, declara că tânăra "este în stare foarte gravă, în comă depăşită", fiind transportată la Spitalul Floreasca după ce a fost echilibrată hemodinamic şi respirator.
  
Poliţistul Marius Cârstea, ajutor al şefului postului de Poliţie din comuna I.L. Caragiale, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit mort în maşina sa, duminică dimineaţă, iar prietena lui, Elena Pârşă, de 23 de ani, a fost găsită în stare gravă, fiind împuşcată în cap.
  
Primele date arată că agent principal Marius Cârstea, care lucra la Poliţia Dâmboviţa din anul 2004, şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis, cei doi fiind descoperiţi de către o patrulă de Poliţie duminică dimineaţă, în jurul orei 6.30, în maşina poliţistului, care era parcată în spatele dispensarului din comună.
  
Elena Pârşă este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, la vârsta de 23 de ani, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.
  
Acum, anchetatorii încearcă să afle cum un coleg de-al lor, care acum patru luni a trecut cu brio testul psihologic, a făcut un asemenea gest.





×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close