Antena 3 CNN Actualitate Tânără gravidă ucisă de lift în spital

Tânără gravidă ucisă de lift în spital

Tânără gravidă ucisă de lift în spital
08 Mar 2007   •   13:27

Tânăra de 16 ani, internată cu copilul ei de un an şi trei luni, strivită joi de liftul Spitalului de Copii 'Marie Curie', era însărcinată în luna a şasea şi urma să fie externată chiar în aceeaşi zi.
Adolescenta a fost prinsă între cabina unui ascensor şi casa liftului. Tânăra a murit pe loc, tăiată în două. Tânăra de 16 ani a încercat să ia liftul de la etajul 1 pentru a urca la etajul 6 al spitalului de Copii Marie Curie. Ea a fost prinsă şi strivită între uşile duble ale ascensorului şi cabina liftului. Mai exact, uşile de la exterior s-au închis, dar cele de interior au rămas deschise. Medicii din spital au încercat să intervină, dar până la urmă femeia a murit.

Echipa de intervenţie de la Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă, a scos cu greu trupul femeii din locul în care a fost prins. La spital are loc o anchetă pentru a se stabili cauzele acestui accident şi cine se face vinovat pentru moartea fetei.
Spitalele României se dovedesc a fi locuri unde se poate muri stupid. Lifturile vechi pun probleme în numeroase spitale vechi. Astfel, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti există un avertisment pentru cei care vor să urce cu ascensorul: 'În lift pot să urce maxim două persoane! Cablaje uzate!' Şi să amintim de lipsa consolidării spitalelor. În Capitală 25 din cele 57 de spitale sunt încă neconsolidate şi riscă să pice la un cutremur major.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close