Antena 3 CNN Actualitate Tânără din Botoșani, violată de două ori de același bărbat

Tânără din Botoșani, violată de două ori de același bărbat

rape.jpg
Foto: Pixabay
30 Mai 2016   •   14:10

O tanara de 25 de ani din Botosani a ajuns la spital plina de vanatai si le-a spus medicilor ca a fost batuta, talharita si violata de un tanar din oras, scriu stirileprotv.ro.

Fata povesteste ca individul a vrut sa o ia cu forta dintr-o discoteca si sa o duca intr-o camera de hotel. Dar dupa ce politistii l-au identificat pe suspect si au stat de vorba cu el, au aflat alta varianta. Tanarul recunoaste talharia, dar nu si violul.

Tanara le-a spus politistilor ca sambata noapte a fost la discoteca iar spre dimineata in local a aparut si barbatul. Acesta a scos-o afara si, la adapostul intunericului, a lovit-o, iar mai apoi i-a smuls de la gat un lantisor de aur. Fata sustine ca suspectul ar fi violat-o. Cand a scapat din mainile agresorului, spune ea nu s-a dus acasa de frica tatalui care stia ca anul trecut, acelasi barbat ar fi agresat-o.

"E lovita rau peste tot corpul, si nasul si fata, pentru ca l-a refuzat. Acum vreun an in urma a mai fost violata o data de el, am fost la politie. Politia a vrut sa faca dreptate dar noi l-am iertat pentru ca am fost amenintati. Acum s-a repetat. A batut-o, i-a luat un lant de aur de la gat si a violat-o", a povestit tatal fetei.

Parintii fetei spun ca se tem de familia suspectului. Fata de 25 de ani a fost dusa la spital de catre o ruda.

"M-am dus la dicoteca cu o prietena si a venit dupa mine in discoteca, m-a luat cu forta si m-a batut si violat. Mi-a luat si lantul de la gat", a povestit victima.

Deocamdata tanarul acuzat de viol este cercetat pentru talharie. El le-a spus politistilor ca recunoaste furtul lantisorului, dar ca nu ar fi abuzat de tanara. Fata va fi examinata si de medicii legisti pentru a se stabili daca a fost intr-adevar victima unui viol.

 

×
Subiecte în articol: viol bătaie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close