Antena 3 CNN Actualitate Tânără de 24 de ani, lovită mortal în cartierul Militari din Capitală. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Tânără de 24 de ani, lovită mortal în cartierul Militari din Capitală. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Tânără de 24 de ani, lovită mortal în cartierul Militari din Capitală. Şoferul a fugit de la locul accidentului
Foto: Agerpres
29 Oct 2013   •   08:16

Un şofer a lovit mortal o studentă de 24 de ani, în cartierul Militari din Capitală, apoi a fugit de la locul faptei. Bărbatul şi-a ascuns maşina la un prieten şi a încercat să se ascundă în comuna Chiajna. Poliţiştii l-au depistat după câteva ore şi l-au reţinut pentru omor din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Studenta a fost lovită de maşină în timp ce traversa strada. După ce a izbit-o pe tânără, şoferul a accelerat şi s-a făcut nevăzut. Martorii spun că bărbatul aflat la volan circula cu viteză.

Un bărbat a leşinat pe stradă după ce a văzut-o pe tânăra fata întinsă pe asfalt. Pompierii SMURD l-au dus imediat la spital. Pe tânără au transportat-o la serviciul de medicină legală.

Şoferul fugar şi-a ascuns maşina în curtea unui prieten, în comuna Chiajna. Acolo, amicul acestuia i-a dat jos numerele de înmatriculare. Autorul accidentului s-a ascuns apoi în casa altui prieten, în aceeaşi comună. Poliţiştii l-au descoperit după aproximativ două ore.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti şi va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi parasirea locului accidentului.


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close