Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care a ajuns în comă la spital după ce i s-a făcut rău la serviciu a murit (VIDEO)

Tânăra care a ajuns în comă la spital după ce i s-a făcut rău la serviciu a murit (VIDEO)

Tânăra care a ajuns în comă la spital după ce i s-a făcut rău la serviciu a murit (VIDEO)
14 Mar 2010   •   10:05

Carmen Cîciu, femeia care a ajuns în comă la spital de la locul de muncă, a murit sâmbătă seară la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar. Inspectoratul teritorial de muncă, dar şi procurorii au demarat anchete în acest caz. Rudele femeii sunt revoltate că au aflat de deces din presă şi nu de la medici.

Ramona Câciu era de câteva zile ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor. Aseară, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Inspectoratul Teritorial de muncă a demarat o anchetă în acest caz. Inspectorii vor verifica modul de lucru al angajaţilor, dar şi dacă erau respectate normele de muncă.

Specialiştii sunt de părere că trebuie analizate şi cercetate împrejurările care au dus la moartea femeii.

Vineri, procurorii s-au autosesizat şi au demarat cercetări cu privire la respectarea securităţii şi sănătăţii în muncă în cazul Ramonei Cîciu.

Familia tinerei susţine că de vină sunt epuizarea şi stresul de la locul de muncă. Femeia a fost resuscitată de un echipaj SMURD mai bine de o oră şi jumătate înainte de a fi transportată la Terapie Intensivă, în urmă cu cinci zile.

Medicii spuneau, când au transportat-o la spital, că doar aparatele o mai ţineau în viaţă pe femeia în vârstă de 30 de ani. După primele investigaţii, i-a fost descoperit un edem cerebral foarte mare şi o iregularitate în funcţionarea inimii.

Tânăra lucra la o firmă de colectare a datelor de pe splaiul Unirii. Familia susţine că în ultimul timp muncea foarte mult la schimbarea unui limbaj de programare cerut la serviciu şi era foarte stresată. Femeia este căsătorită şi are doi copii.



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close