Antena 3 CNN Actualitate Tânără din București, incident grav într-un supermarket: „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealaltă îmi făcea poze”

Tânără din București, incident grav într-un supermarket: „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealaltă îmi făcea poze”

O tânără a trecut printr-o experiență îngrozitoare în timp ce se afla la cumpărături la un supermarket din Capitală.

Tânără din București, incident grav într-un supermarket: „Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealaltă îmi făcea poze”
Sursa foto: Pixabay.com
13 Mai 2020   •   00:12

Se afla la raionul de papetărie, iar la un moment dat a simțit că i se flutură rochia în partea din spate. A verificat să vadă dacă mai are portofelul în geantă și s-a uitat în jurul ei. O tânără de lângă ea o privea speriată, vrând parcă să-i transmită ceva.

"M-a intrebat dacă domnul de lânga mine este iubitul meu. Nici nu știam despre cine vorbeste intrucat nu am dat atentie, fiind lânga mine și prefăcându-se că se uită după ceva, undeva pe cele mai de jos rafturi. I-am raspuns că nu, moment în care individul s-a ridicat și a început să se prefacă că vorbește la telefon. După ce s-a îndepărtat, tipa, tremurând, mi-a spus că individul, cu o mână îmi ridica rochia cu un sol de hârtie creponată, iar cu cealaltă îmi făcea poze sub rochie, la părțile intime", a povestit femeia.

Tânăra a mers apoi la Poliție și a depus plângere împotriva acestuia. A apucat să-i facă câteva poze și în magazin și face apel la populație să o ajute să-l identifice.

Femeie agresată, clipe de groază la supermarket

"Am fost atât de speriată și panicată că nu am știut cum să reacționez și nici să iau măsurile cele mai bune. De asemenea, orice informație despre acest bărbat este binevenită. Acest tip de indivizi sunt violatorii și pedofilii zilei de mâine. Va multumesc si va rog sa ma ajutati cu orice informatie ati putea detine", a mai spus ea.

×
Subiecte în articol: Supermarket
Parteneri
x close