Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Satu Mare a plătit 1.500 de euro pentru un permis de conducere fals. Cum a fost prins

Un tânăr din Satu Mare a plătit 1.500 de euro pentru un permis de conducere fals. Cum a fost prins

1.500 de euro a plătit un tânăr din Satu Mare pentru a face rost de un permis de conducere. Pentru că nu a vrut să facă școala de șoferi, a decis să apeleze la un cunoscut cu ajutorul căruia a obținut un permis de conducere din străinătate fals. 

sofer
Sursa foto: pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2022   •   15:03

Tânărul din Negrești-Oaș a aflat că un amic îl poate ajuta să obțină, contra cost, un permis de conducere model Cehia. I-a dat amicului său un avans de 500 de euro după ce acesta i-a spus că a mai făcut și altor persoane astfel de permise.

La întreaga discuție ar fi fost prezenți și părinții tânărului dornic să obțină cât mai repede carnetul de conducere.

Ulterior, tânărul a plătit și diferența de 1.000 de euro iar după o săptămână a primit un colet în care se afla permisul de conducere, cu datele sale și fotografia aplicată, împreună cu un atestat care dovedea faptul că a urmat cursurile unei școli de șoferi în Cehia.

Şi-a cumpărat un permis de conducere fals cu 1.500 de euro

O scurtă perioadă bărbatul a plecat din țară, iar la întoarcerea în România, la controlul de frontieră, s-a legitimat cu permisul de conducere.

I s-a spus că acel document este fals, așa că a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș.

 

×
Subiecte în articol: permis fals
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close