Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Piteşti, tată a doi copii, a murit la câteva zile după ce a fost externat "vindecat" din spital

Un tânăr din Piteşti, tată a doi copii, a murit la câteva zile după ce a fost externat "vindecat" din spital

Alin, un tânăr de 35 de ani, din Piteşti, tată a doi copii, a murit la câteva zile după ce medicii l-au declarat "vindecat" şi l-au externat.

alin prioteasa tanar pitesti externat vindecat
Un tânăr din Piteşti, tată a doi copii, a murit în faţa blocului la câteva zile după ce a fost externat din spital Sursa foto: Facebook | Alin Prioteasa
de Alin Tarnovschi    |    15 Feb 2022   •   15:01

Alin Prioteasa a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, după ce s-a simţit rău şi avea dureri de spate, fiind internat de urgenţă şi supus unei intervenţii chirurgicale. Tânărul a fost diagnosticat cu hemotorax, dar şi cu bronşită, dispnee şi insuficienţă respiratori cronică.

Potrivit biletului de externare, tânărul de 35 de ani a fost externat, starea la externare fiind "vindecat". Medicul care a semnat biletul de externare a notat că în cazul lui Alin s-a intervenit chirurgical "sub anestezie locală" şi se "evacuează circa 1000 ml revărsat hemoragic".

"Evoluţia postoperatorie este favorabilă, cu diminuarea drenajului pleural şi suprimarea acestuia. Pacientul se externează în curs de vindecare chirugicală", se mai arată în biletul de externare publicat de jurnaliştii de la epitesti.ro.

Câteva zile mai târziu, Alin a ieşit din casă pentru a lua aer, însă s-a prăbuşit în parcarea din faţa blocului, soţia fiind cea care a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Tânărul a ajuns, din nou, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde medicii au decis că starea lui este foarte gravă şi trebuie transferat la un spital din Bucureşti.

Din nefericire, a fost prea târziu pentru Alin. Tânărul a murit, chiar dacă, potrivit soţiei, ar fi putut fi salvat.

"Vreau să dau în judecată spitalul.Voi căuta cel mai bun avocat, nu voi lăsa lucrurile aşa cu toate că de acolo ştiu că nu îl mai întoarce nimeni. Dar vreau să se facă dreptate. Atât vreau. Pentru că sunt foarte mulţi oameni care ajung şi nu vor să păţească ce a păţit soţul meu care avea o viaţă să trăiască, avea doi copii de crescut.

Este crunt şi nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat pentru că nu e de crezut. Astăzi să-l vezi şi mâine să nu-l mai vezi", a declarat Andrara, soţia lui Alin, pentru epitesti.ro.

×
Subiecte în articol: Pitești
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close