Antena 3 CNN Actualitate Tânăr băut, ameninţări cu sinuciderea şi circ pe bloc

Tânăr băut, ameninţări cu sinuciderea şi circ pe bloc

bloc.JPG
Foto: VideoNews
28 Iun 2015   •   08:41

Un tânăr, băut bine, s-a urcat pe terasa unui bloc din Iaşi şi a ameninţat că se aruncă pentru că a fost părăsit de iubită. 

 
Încurajat de faptul că se adunaseră zeci de curioşi să-l vadă, bărbatul s-a prefăcut de mai multe ori ca se arunca. În timp ce el se dădea în spectacol la înălţime, pompierii au întins lângă bloc o saltea gonflabilă,  în cazul care tânărul s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut. 
 
Tânărul era în oraş împreună cu prietenii de pahar când, din senin, s-a ridicat de la masă fără nicio vorbă, s-a urcat pe terasa unui bloc şi a început să ameninţe că se sinucide. Bărbatul ar fi vrut să-i demonstreze iubitei, care îl părăsise, că nu poate trăi fără ea. 
 
Zeci de trecători s-au oprit să vadă ce se întâmplă. Odată ce s-a văzut înconjurat de spectatori, tânărul a început să simuleze că sare de bloc. 
 
În timp ce bărbatul se distra la înălţime, poliţiştii şi pompierii erau pregătiţi să intervină. Cei de la ISU au adus şi o saltea gonflabilă.
 
După patru ore de circ, un văr al tânărului a urcat pe terasă, s-a apropiat de el sub pretextul că îi dă o ţiogară, şi l-a prins în braţe, iar echipele de intervenţie l-au tras pe acoperişul blocului.
 
Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie pentru audieri şi, foarte probabil, va fi supus şi unui control psihiatric.
 

×
Subiecte în articol: tanar baut sinucidere bloc iubita pompieri
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close