Antena 3 CNN Actualitate Sute de timişoreni au sărbătorit în stradă victoria lui Dominic Samuel Fritz, noul primar al Timişoarei

Sute de timişoreni au sărbătorit în stradă victoria lui Dominic Samuel Fritz, noul primar al Timişoarei

La Timișoara, socoteala din partid nu se potrivește deloc cu cea din secțiile de votare pentru fostul primar, Nicolae Robu, care a pierdut în fața lui Dominic Samuel Fritz, cadidatul USR-PLUS.

o_1ej9l9p3e1vo455p9lj1up414oeb.jpg
Sursa foto: Dominic Fritz/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    28 Sep 2020   •   09:30

Printre ropote de aplauze, Nicoale Robu a mulţumit echipei sale, în faţa sediului PNL şi a declarat că nu ştie de ce a pierdut.

Sute de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a sărbători victoria lui Dominic Samuel Fritz.

''O comunitate de timişoreni care împărăşeşte aceleaşi valori şi aceeaşi viziune. Dragi timişoreni, mulţumesc!'' , a spus Dominic Fritz cu şampania în mână.

Nicolae Robu mărturiseşte că a sperat până în ultima clipă că el va fi reales primar şi lasă înfrângerea sa în seama analiştilor.

''Am sperat că voi câştiga. Nu la diferenţă mare, dar am sperat că voi câştiga. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu sunt omul care se preocupă de prezent şi de viitor, aţi auzit asta de la mine de multe ori. Las în seama analiştilor, istoricilor. Pur şi simplu nu ştiu ce nu a mers bine şi zău că nu mă preocupă'', a spus fostul primar al Timişoarei.

Alianţa USR-PLUS a mers pe mâna cetăţeanului german cu o experienţă de 10 ani în diplomaţie.

Dominic Samuel Fritz vrea o reformă în administraţie, vrea să pună accentul pe mobilitatea urbană, în special transportul în comun, dar şi să renască toate cartierele timişorene.

''Planul nostru pentru renaşterea cartierelor timişorene propune în primul rând, bineînţeles, utilităţi publice, toate străzile trebuie asfaltate, propune spaţii verzi între blocuri, în cartiere, propune spaţii publice, mici centre în cartiere unde comunitatea se poate întâlni'', spunea Dominic Samuel Fritz înainte de alegeri.

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz Timisoara primar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close