Antena 3 CNN Actualitate ”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață

”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață

Sute de oameni au venit în fața Maternității din Botoșani pentru a-și striga indignarea și durerea după moartea Alexandrei, tânăra mămică a trei copii.

sute de oameni indignare spital botosani alexandra tanara mamica moarta
”Vrem dreptate pentru Alexandra!” Sute de oameni își strigă indignarea în fața spitalului din Botoșani unde Alexandra, tânăra mămică a trei copii, s-a stins din viață Sursa foto: monitorulbt.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2023   •   22:15

Aproximativ 300 de oameni se află în aceste momente în fața Maternității din Botoșani pentru a-și striga frustrarea după moartea Alexandrei, tânăra mamica a trei copii care a murit sub ochii medicilor, potrivit monitorulbt.ro.

Oamenii sunt indignați și își strigă disperarea: ”Vrem dreptate pentru Alexandra!”

Mulți oameni au venit acolo fără să o fi cunoscut-o pe Alexandra, dar modul cum aceasta a murit i-a revoltat și au decis să iasă în stradă. 

Citește și: Mesaje revoltătoare: Gravida de 25 de ani s-a rugat până în ultimul moment de medicii din Botoşani să o salveze | "Nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet"

La fata locului au venit mai multe echipaje de poliție pentru a preveni evenimente neplăcute.  În zonă au trecut multe mașini care au claxonat continuu pentru a trage un semnal de alarmă.

Alexandra, tânăra mamă de 25 de ani, s-a rugat până în ultimul moment de doctori să o salveze.

Dovadă sunt mesajele găsite în telefonul ei, pe care le-a trimis toată noaptea atât medicului de gardă, cât și medicului curant. Îi ruga să opereze pentru că nu mai putea de durere.

Citește și: "Doamne, tot ce îmi doresc e să-mi facă anestezia că mor aici, nu mai pot". O tânără de 25 de ani, gravidă în luna a treia, a murit sub ochii medicilor, în Botoșani

Ultimul mesaj i l-a trimis mamei ei, spunând că nu mai are aer. Apoi, tânăra s-a stins din viață.

Anchetatorii fac controale și așteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a vedea exact cauza decesului.

Până atunci, familia și cei trei copii rămași acum orfani de mamă se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

×
Subiecte în articol: gravida moarta mămică Botoșani spital
Parteneri
x close