Antena 3 CNN Actualitate Surse: Marțian vrea să îi ducă pe copii în Rusia. IPJ Hunedoara: „Sunt dați în urmărire internațională”. Ipoteza luată în calcul

Surse: Marțian vrea să îi ducă pe copii în Rusia. IPJ Hunedoara: „Sunt dați în urmărire internațională”. Ipoteza luată în calcul

adrian martian si cei trei copii
Pe 13 Octombrie, duminică, la ora 11:30, minorii au fost văzuți într-un peco, alături de un bărbat. Sursă colaj foto: Captură video Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    17 Oct 2024   •   12:02

Milionarul din Hunedoara, Adrian Marțian, vrea să îi ducă pe cei 3 copii în Rusia, potrivit surselor Antena 3 CNN. Acesta i-ar fi găsit pe micuți, miercuri noaptea, în apropiere de Dunăre, iar acum s-ar afla deja în Serbia.

În data de 13 Octombrie, duminică, la ora 11:30, minorii au fost văzuți într-un peco, alături de un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, precizează aceleași surse. Mașina ar fi a lui Adrian Marțian.

Pe data de 14 Octombrie, aceeași mașină a fost văzută din nou, dar erau condusă de un alt bărbat. Copiii nu mai erau în mașină.

Primul bărbat cu care au fost văzuți copiii a fost localizat în apropiere de Porțile de Fier, în apropiere de Dunăre. 

Potrivit acelorași surse, miercuri seară, la ora 23:00, Marțian l-a sunat pe ofițerul de caz și s-a plâns de abuzurile statului român și că autoritățile nu sunt în stare să îi găsească pe copii.

Marțian i-ar mai fi spus procurorului de caz că are promisiunea că o să fie contactat în cursul nopții și că va lua copiii între 1-3 azi noapte, apoi va pleca cu ei în Rusia. 

Ulterior, la ora 5:00 a trimis video cu copiii la el în mașină, pe numărul de telefon al procurorului, fără să mai vorbească ceva cu anchetatorii. 

Copiii spun ca au văzut mare în jur și ca oamenii vorbeau o limbă străina. Potrivit surselor Antena 3 CNN, polițiștii merg pe ipoteza că aceștia erau în apropiere de Dunăre, în zona Porțile de Fier, unde oamenii vorbesc sârbește.

Tatăl copiilor le-a dat un nr. de telefon de la un TIR care îi aparține lui Ungur Dorin, proprietarul casei unde stăteau copiii. 

Antena 3 CNN l-a contactat pe fratele vitreg al celor 3 copii, iar acesta a dezvăluit că Adrian Marțian l-a scos și pe el de multe ori din țară cu TIR-ul, în patul aflat din cabina de sus, acoperit cu o pătură.

Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

„În primul rând, reiterăm ideea că tratăm cu maximă prioritate găsirea celor trei copii. Într-adevăr, există în lucru acest dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal, coordonat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, însă în acest dosar efectuăm cercetări in rem. Nu putem afirma că o anumită persoană este bănuită.

(...) Stabilirea locației este obiectivul nostru. Momentan nu cunoaștem cu exactitate locul în care se află aceștia, motiv pentru care aceștia au și fost dați în urmărire națională și internațională. Nu excludem posibilitatea să fie în țară sau în afara țării”, a declarat pentru Antena 3 CNN purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Întrebat dacă anchetatorii iau în calcul și faptul că Adrian Marțian ar putea fi în spatele răpirii copiilor, acesta a răspuns: „Nu excludem nicio variantă. Chiar și această ipoteză este luată în calcul”.

×
Subiecte în articol: adrian martian Rusia Hunedoara
Parteneri
x close