Antena 3 CNN Actualitate Localități sucevene fără energie electrică, din cauza vântului puternic

Localități sucevene fără energie electrică, din cauza vântului puternic

retea electrica.jpg
22 Noi 2015   •   16:00

15 localități din zona montană a județului au rămas parțial sau total fără energie electrică la sfârșitul acestei săptămâni din cauza vântului puternic, care a atins până la 100 de km/h, a declarat presei, duminică, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, precizând că până duminică după-amiază au fost remediate toate avariile.

Astfel, localitățile nealimentate parțial cu energie electrică au fost Broșteni, Iacobeni, Vatra Dornei și Brodina, iar cele care nu au deloc curent electric — Ciocănești, Botuș, Cârlibaba, Țibău, Mestecăniș, Breaza, Benia, Moldova Sulița, Izvoarele Sucevei, Lungeni și Cotârgași, scrie Agerpres.

Vântul puternic a cauzat avarii mari, ce au condus la nealimentarea totală a patru linii electrice și parțială a altor două, 116 posturi de transformare au fost nealimentate, iar trei stâlpi de electricitate din infrastructura E.ON au fost rupți.

Șase echipe de intervenție ale E.ON au acționat pentru a remedia toate defecțiunile produse și a-i reconecta pe consumatori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, în prezent toate aceste localități sunt alimentate cu energie electrică.

×
Subiecte în articol: Suceava energie electrică
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close