Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Administratorul public judeţean, salariu lunar de peste 100 de milioane lei vechi

Suceava. Administratorul public judeţean, salariu lunar de peste 100 de milioane lei vechi

Suceava. Administratorul public judeţean, salariu lunar de peste 100 de milioane lei vechi
03 Mar 2009   •   15:39

În plin scandal generat de ordonanţa guvernului care prevede eliminarea sporurilor pentru funcţionarii publici, veştile despre angajaţi ai statului cu salarii ameţitoare continuă să apară. Chair dacă majoritatea fucţionarilor publici se plâng de salarii foarte mici, care cumulate cu sporurile abia ating suma de 2000 de lei, se pare că unii angajaţi, mai norocoşi, au parte de salarii de ordinul sutelor de milioane de lei vechi.

Potrivit jurnaliştilor de la Monitorul de Suceava, un astfel de funcţionar este chiar Petru Luhan, administratorul public al judeţului Suceava. Salariul tânărului de numai 31 de ani, deşi este ţinut secret, se ridică lunar la peste o sută de milioane de lei vechi.

Angajatorul direct al lui Luhan, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, este nimeni altul decât vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, care recent afirma că este nevoie ca agenţiile guvernamentale să fie comasate, pentru a se face economii la buget. Acelaşi Gheorghe Flutur nu pare să fie uimit de salariul lui Luhan despre care afirmă că este în valoare de ?59 de milioane de lei vechi, la care se adaugă sporurile aferente.?. ?Nici nu i-am dat toate sporurile la care are dreptul? afirmă vicepreşedintele PDL.

Citiţi articolul integral pe site-ul www.monitorulsv.ro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur
Cele mai noi știri
Parteneri
x close