Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Denunțătorul Olguței Vasilescu, solicitare inedită în instanță. A cerut să-i constate ”calitatea de neprocesoman”

Subiectiv: Denunțătorul Olguței Vasilescu, solicitare inedită în instanță. A cerut să-i constate ”calitatea de neprocesoman”

subb.jpg
09 Aug 2016   •   20:38

Răzvan Dumitrescu a dezvăluit, la Subiectiv, de la Antena 3, câteva amănunte cel puțin interesante despre denunțătorul Olguței Vasilescu, Petru Becheru, președintele unei asociații de proprietari.

Potrivit unor informații publice, Petru Becheru a cerut instanței craiovene, în 2012, să-i constate calitatea de neprocesoman într-un dosar în care avea calitatea de reclamant.

Totodată, într-un alt demers împotriva CFR Călători Craiova, Petru Becheru a cerut cheltuieli de judecată de 17 lei, precum si plata daunelor morale de doi bani.

Avocatul Olguței Vasilescu, Alexandru Chiciu, a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că sunt chestiuni care vor fi prezentate în fața judecătorilor, dosarul fiind pregătit de avocați încă din luna martie.

 

×
Subiecte în articol: Răzvan Dumitrescu Olguta Vasilescu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close