Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv. Denunţătorul Elenei Udrea, scos din joc de DNA

Subiectiv. Denunţătorul Elenei Udrea, scos din joc de DNA

deac.jpg
23 Apr 2015   •   21:12
Tribunalul Argeș a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Deaconeasa, denunţător al Elenei Udrea.

Gheorghe Deaconeasa a dezvăluit în 2012, la emisiunea Exces de putere, cum l-a şantajat PDL prin instituţiile statului şi că a fost la un pas de a intra în puşcărie. Şi asta pentru că i-a supărat pe Elena Udrea şi Gheorghe Flutur, când a refuzat să cedeze aproape 30 de hectare din averea familiei pentru pârtia de schi din zona Vidra. După ce i-au fost incendiate mai multe utilaje şi a fost ameninţat că şi casa lui va fi arsă, acum merge peste tot păzit şi s-a mutat într-o casă izolată în vârful muntelui.

Încă din 2001 de când a devenit şeful Ocolului Silvic Voineasa, Gheorghe Deaconeasa a făcut numeroase sesizări la instituţiile statului din cauza numeroaselor puneri ilegale în posesie ale unor falşi moştenitori. Problemele sale au început în 2005, când a făcut dosar penal unei firme apropiate ministrului PDL al Turismului, Gheorghe Flutur, care tăia hecatare de pădure cu avize false.

După câţiva ani a câştigat definitiv şi irevocabil dreptul de proprietate a mai multor hectare de pădure care au aparţinut familiei sale. Terenurile se aflau exact în zona de interes a oamenilor Elenei Udrea, care voiau să înceapă lucrările la pârtia de la Vidra. Ioan Mihailă, secretarul general al ministerului, a fost trimis de Udrea să rezolve problema.

Cele 6 hectare urmau să fie cumpărate de cei doi. La notariat însă nu a mai văzut niciun ban.

Gheorghe Deaconeasa a făcut sesizari peste sesizari. La şefii DNA, la Ministerul Turismului şi chiar şi la mai marii PDL. Dar nimeni nu i-a rezolvat problema, iar acum este reţinut pentru dare de mită, cumpărare de influenţă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu DNA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close