Antena 3 CNN Actualitate SUA sub zăpezi. Traficul aerian şi cel rutier afectate de ninsorile abundente

SUA sub zăpezi. Traficul aerian şi cel rutier afectate de ninsorile abundente

SUA sub zăpezi. Traficul aerian şi cel rutier afectate de ninsorile abundente
21 Dec 2008   •   14:31

Ninsoarea abundentă a dat peste cap traficul aerian şi cel rutier, în nordul SUA. Din cauza vremii, şcolile au fost închise mai devreme. În mai multe zone ale ţării, drumurile şi autostrăzile au fost închise din cauza ninsorilor abundente şi a poleiului. Acolo unde nu s-au luat asemenea măsuri, doar şoferii curajoşi s-au încumetat să se urce la volan.
În Seattle, două autobuze au derapat şi au fost pe punctul de a se prăbuşi din cauza poleiului de pe autostrada pe care circulau. Şoferii au reuşit să frâneze în ultimul moment. Pompierii s-au chinuit 5 ore să împingă înapoi maşinile care erau, pe jumătate, în aer. Între timp, pasagerii reuşiseră deja să iasă din cele două autobuze.
Furtunile de zăpadă au făcut ravagii în mai multe state americane. Vremea rea i-a lăsat fără curent electric pe locuitorii din Ilinois, Indiana şi Ohio. În Michigan şi Detroit stratul de omăt a depăşit 20 de centimetri, iar traficul rutier este grav afectat. Frigul şi zăpada nu au reuşit însă să-i ţină pe localnici în casă.
Marile oraşe, New York şi New Jersey sunt şi ele sub zăpadă, iar sute de zboruri de pe aeroporturile de aici au fost anulate.
Antena 3

×
Subiecte în articol: SUA
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close