Antena 3 CNN Actualitate SUA. Iarna s-a reîntors de Paşte

SUA. Iarna s-a reîntors de Paşte

SUA. Iarna s-a reîntors de Paşte
08 Apr 2007   •   12:49

Iarna a revenit în forţă în sud-estul Statelor Unite. În mijlocul primăverii, americanii au fost luaţi prin surprindere de ninsori abundente şi temperaturi extrem de scăzute. Metorologii nu au veşti bune şi spun că SUA vremea rea mai ţine câteva zile.

De Paşte, în Statele Unite a nins ca de Crăciun. Cireşii deja înfloriţi în parcurile din Washington au fost acoperiţi de un strat gros de nea. Nimănui nu i-a venit să creadă, că în mijlocul primăverii, peisajul s-a transformat într-un frumos tablou hibernal. În statul american Ohio, spectatorii veniţi să asiste la un meci de baseball au fost luaţi prin surprindere de ninsorea neobişnuită pentru această perioadă. Din tribune nu a lipsit nici Moş Crăciun... Meciul însă a fost anulat.

Căderile de zăpadă îngrijorează şi fermierii. Aceştia se tem că liveziile înflorite ar avea de suferit din cauza zăpezii şi temperaturilor scăzute. Traficul rutier a fost un coşmar în Texas. Poleiul şi zăpada depusă pe carosabil au dat bătaie de cap şoferilor care s-au aventurat pe şosele. Meteorologii nu au veşti bune primăvara nu se întorce prea curând.

Totuşii americanii nu au uitat de sărbătoarea Paştelui. În Cleveland Ohio, copiii au fost extrem de încântaţi de reîntoarcerea iernii. Aşa că s-au îmbrăcat bine şi au plecat la vânătorea de ouă încondeiate... în zăpadă.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close